17/09/2019 17/09/2019 Με τις ευλογίες του Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ, το Συνοδικό Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας ανακοίνωσε την έναρξη της πρωτοβουλίας «Κόσμος Πολιτισμού και Τέχνης. Εκδρομές για άτομα με προβλήματα ακοής “, με στόχο την υποστήριξη των νέων ηλικίας 16-30 ετών που ζουν στη Μόσχα με προβλήματα ακοής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπόλεως Μόσχας η...
17 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:14

Το Πατρ. Μόσχας στηρίζει νέους με προβλήματα ακοής

Διαδώστε:
Το Πατρ. Μόσχας στηρίζει νέους με προβλήματα ακοής

Με τις ευλογίες του Επισκόπου Ίστρας κ. Σεραφείμ, το Συνοδικό Τμήμα Νεολαίας του Πατριαρχείου Μόσχας ανακοίνωσε την έναρξη της πρωτοβουλίας «Κόσμος Πολιτισμού και Τέχνης. Εκδρομές για άτομα με προβλήματα ακοής “, με στόχο την υποστήριξη των νέων ηλικίας 16-30 ετών που ζουν στη Μόσχα με προβλήματα ακοής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Μητροπόλεως Μόσχας η πρωτοβουλία αυτή περιλαμβάνει ένα σύνολο πολιτιστικών και δημιουργικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν σε μουσεία και αίθουσες τέχνης της πρωτεύουσας. Εκείνοι που επιθυμούν μπορούν να λάβουν μέρος σε διαλέξεις και εκδρομές, οι οποίες θα διεξαχθούν από έμπειρους ειδικούς στον τομέα του πολιτισμού και της τέχνης, συνοδευόμενοι από μεταφραστή νοηματικής γλώσσας.

Τον Σεπτέμβριο του 2019, το έργο “Ο κόσμος του πολιτισμού και της τέχνης. Εκδρομές για άτομα με προβλήματα ακοής “έγινε ένας από τους νικητές του διαγωνισμού επιχορήγησης του Δήμαρχου της Μόσχας για κοινωνικά προσανατολισμένους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων