23/02/2021 23/02/2021 Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα, ούτε να λαμβάνει δωρεές σε Bitcoin, δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στο κανάλι jesus-portal.ru στο You Tube ο Μητρ. Βολοκολάμσκ πρόσθεσε επίσης ότι, δωρεές στους...
23 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 23/02/2021 - 8:35

Το Πατριαρχείο Μόσχας για τα bitcoin

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Μόσχας για τα bitcoin

Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία δεν σχεδιάζει να δημιουργήσει το δικό της κρυπτονόμισμα, ούτε να λαμβάνει δωρεές σε Bitcoin, δήλωσε ο πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων.


Ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής στο κανάλι jesus-portal.ru στο You Tube ο Μητρ. Βολοκολάμσκ πρόσθεσε επίσης ότι, δωρεές στους ναούς μπορούν να γίνονται τηλεφωνικά
Παράλληλα επεσήμανε ότι πολλοί ναοί διαθέτουν τους δικούς τους ιστότοπους μέσω των οποίων μπορεί να γίνουν δωρεές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων