12/04/2021 12/04/2021 Σήμερα Δευτέρα στις 12 Απριλίου 2021, ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη της Μόσχας και πασών των Ρωσιών που βρίσκεται στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, ο Ηγούμενος π. Αρσένιος (Σοκολοφ) συνοδευόμενος από τον δεύτερο γραμματέα της Ρωσικής Πρεσβείας στη Συρία, TA Bokov, επισκέφθηκε το Amal (Ελπίδα) σχολείο για παιδιά με αναπηρία στη Δαμασκό. Επί του παρόντος, 165 παιδιά με...
12 Απριλίου, 2021 - 22:56

Το Πατριαρχείο Μόσχας συνδράμει στα παιδιά με αναπηρία στη Δαμασκό

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Μόσχας συνδράμει στα παιδιά με αναπηρία στη Δαμασκό

Σήμερα Δευτέρα στις 12 Απριλίου 2021, ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη της Μόσχας και πασών των Ρωσιών που βρίσκεται στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, ο Ηγούμενος π. Αρσένιος (Σοκολοφ) συνοδευόμενος από τον δεύτερο γραμματέα της Ρωσικής Πρεσβείας στη Συρία, TA Bokov, επισκέφθηκε το Amal (Ελπίδα) σχολείο για παιδιά με αναπηρία στη Δαμασκό.

Επί του παρόντος, 165 παιδιά με αναπηρία σπουδάζουν στο σχολείο, περισσότερα από 80 από αυτά δεν μπορούν να κινούνται ανεξάρτητα. Ο π. Αρσένιος και ο T. A. Bokov παρέδωσαν 142 πακέτα πάνες στο σχολείο (συνολικά 1.846), τα οποία αγοράστηκαν με τα προσωπικά κεφάλαια του Καναδού φιλάνθρωπου ρωσικής καταγωγής Alexei Fiset.

Ο διευθυντής του σχολείου Amal, κ. Mosab al-Kanj, ευχαρίστησε θερμά για τη βοήθεια που παρείχε και είπε ότι αυτός ο αριθμός θα είναι αρκετός για τους μαθητές για περίπου 15-20 ημέρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων