29/02/2020 29/02/2020 Πριν λίγες ημέρες, το Προεδρικό Ταμείο Επιδοτήσεων της Ρωσίας, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού του 2020, στον οποίο βραβεύτηκαν πάνω από δύο χιλιάδες προτάσεις των ΜΚΟ, οι οποίες έλαβαν πάνω από 4 εκατομμύρια ρούβλια, όπως ανέφερε ο Πρώτος Αναπληρωτής της Προεδρικής Διοίκησης κ. Σεργκέι Κιριένκο. Μεταξύ των κοινωνικών, αθλητικών, ιστορικών και οικολογικών προγραμμάτων, ενισχύονται και...
29 Φεβρουαρίου, 2020 - 14:46
Τελευταία ενημέρωση: 29/02/2020 - 19:39

Το Προεδρικό Ταμείο Επιδοτήσεων στηρίζει προγράμματα της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Το Προεδρικό Ταμείο Επιδοτήσεων στηρίζει προγράμματα της Εκκλησίας

Πριν λίγες ημέρες, το Προεδρικό Ταμείο Επιδοτήσεων της Ρωσίας, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του πρώτου διαγωνισμού του 2020, στον οποίο βραβεύτηκαν πάνω από δύο χιλιάδες προτάσεις των ΜΚΟ, οι οποίες έλαβαν πάνω από 4 εκατομμύρια ρούβλια, όπως ανέφερε ο Πρώτος Αναπληρωτής της Προεδρικής Διοίκησης κ. Σεργκέι Κιριένκο.

Μεταξύ των κοινωνικών, αθλητικών, ιστορικών και οικολογικών προγραμμάτων, ενισχύονται και αρκετά που αφορούν την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Με τη βοήθεια του κρατικού ιδρύματος θα πραγματοποιηθούν έργα συντήρησης και αποκατάστασης ναών, θα κατασκευαστούν παιδικές χαρές, θα δημιουργηθούν χώροι για μαθητικές ομάδες, θα διοργανώνονται παιδικές εκδρομές πατριωτικού χαρακτήρα, ενώ στο πλάνο είναι και η δημιουργία εθελοντικών ομάδων.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων