05/10/2019 05/10/2019 Στο Βέρχνι Ουφαλέι (σ.σ. Ρωσία) στο ναό της Γέννησης της Θεοτόκου άνοιξε σχολείο για κωδωνοκρούστες. Πρόκειται για πρόγραμμα της ορθόδοξης ενορίας και του ιστορικού λαογραφικού μουσείου της περιοχής. Προέκυψε μετά το Δ’ Πανρωσικό διαγωνισμό των προγραμμάτων “Μωσαϊκό των κωμοπόλεων και χωριών” και με τη χορηγία του διαγωνισμού αγοράστηκαν καμπάνες για κινητό κωδωνοστάσιο στο εργοστάσιο Καμενέτς-Ουράλσκ,...
05 Οκτωβρίου, 2019 - 11:56
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2019 - 11:50

Το σχολείο των κωδωνοκρουστών!

Διαδώστε:
Το σχολείο των κωδωνοκρουστών!

Στο Βέρχνι Ουφαλέι (σ.σ. Ρωσία) στο ναό της Γέννησης της Θεοτόκου άνοιξε σχολείο για κωδωνοκρούστες. Πρόκειται για πρόγραμμα της ορθόδοξης ενορίας και του ιστορικού λαογραφικού μουσείου της περιοχής.

Προέκυψε μετά το Δ’ Πανρωσικό διαγωνισμό των προγραμμάτων “Μωσαϊκό των κωμοπόλεων και χωριών” και με τη χορηγία του διαγωνισμού αγοράστηκαν καμπάνες για κινητό κωδωνοστάσιο στο εργοστάσιο Καμενέτς-Ουράλσκ, όπου σε ένα μικρό χρονικό διάστημα έφτιαξαν 7 καμπάνες.

Τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθούν όσοι θέλουν ανεξαρτήτως ηλικίας.

Τώρα στο σχολείο φοιτούν 12 άνθρωποι, ηλικίας από 12 έως 70 ετών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων