02/04/2019 02/04/2019 Με τον Πρέσβη της Ελλάδας κ. Ανδρέα Φριγανά συναντήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε θερμά τον υψηλόβαθμο διπλωμάτη που ολοκλήρωσε την αποστολή του στη Μόσχα. Ο κ. Φριγανάς μίλησε για την παραμονή του στην Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την εισαγωγή στη θρησκευτική ζωή και τον...
02 Απριλίου, 2019 - 17:11
Τελευταία ενημέρωση: 02/04/2019 - 17:41

Τον Έλληνα Πρέσβη στη Μόσχα υποδέχτηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Τον Έλληνα Πρέσβη στη Μόσχα υποδέχτηκε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Με τον Πρέσβη της Ελλάδας κ. Ανδρέα Φριγανά συναντήθηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίων. Ο Μητροπολίτης καλωσόρισε θερμά τον υψηλόβαθμο διπλωμάτη που ολοκλήρωσε την αποστολή του στη Μόσχα. Ο κ. Φριγανάς μίλησε για την παραμονή του στην Ελληνική πρεσβεία στη Μόσχα και μοιράστηκε τις εντυπώσεις του από την εισαγωγή στη θρησκευτική ζωή και τον πολιτισμό του ρωσικού λαού. Ο διπλωμάτης ευχαρίστησε ξεχωριστά τον Μητροπολίτη κ. Ιλαρίωνα για την ανάπτυξη συνεργασίας μεταξύ του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων και της Πρεσβείας της Ελλάδας στη Ρωσία. Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση συζήτησαν θέματα διεπιστημονικής συνεργασίας, μεταξύ των οποίων οι Ρωσικές και Ελληνικές Ορθόδοξες Εκκλησίες, την επιθυμία τους να διατηρήσουν τα θεμέλια της κανονικής τάξης σε σχέση με τη δύσκολη κατάσταση στην εκκλησιαστική ζωή της Ουκρανίας καθώς επίσης το θέμα των σύγχρονων διεθνών σχέσεων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων