13/06/2019 13/06/2019 Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλα Πασιανιάν είχε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος. Ο Μητροπολίτης κ. Παύλος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ. κ.κ Κυρίλλου, κατόπιν προσκλήσεως του πατριάρχου των Αρμενίων. Στο καλωσόρισμα ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας ανέφερε ότι “η συνάντηση αυτή...
13 Ιουνίου, 2019 - 9:19

Τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας επισκέφθηκε ο Μητρ. Μίνσκ

Διαδώστε:
Τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας επισκέφθηκε ο Μητρ. Μίνσκ

Συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Αρμενίας Νικόλα Πασιανιάν είχε τη Δευτέρα 10 Ιουνίου ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος. Ο Μητροπολίτης κ. Παύλος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αρμενία, με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας κ. κ.κ Κυρίλλου, κατόπιν προσκλήσεως του πατριάρχου των Αρμενίων.

Στο καλωσόρισμα ο Πρωθυπουργός της Αρμενίας ανέφερε ότι “η συνάντηση αυτή αποτελεί μια καλή ευκαιρία για να συζητηθούν τα θέματα της περαιτέρω ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων μεταξύ των Εκκλησιών και των λαών των δύο χωρών”.

Σύμφωνα με τον Πρωθυπουργό, η Αρμενία και η Λευκορωσία είναι ενωμένες με μακρόχρονες ιστορικές και πολιτιστικές σχέσεις και ο ρόλος των Εκκλησιών στη διατήρηση τους είναι μεγάλος.

Ο Σεβασμιώτατος από τη πλευρά του αφού ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή ανέφερε ότι τους δυο λαούς τους συνδέει μακροχρόνια φιλία η οποία οικοδομήθηκε μέσα από την ειλικρινή σχέση των προηγούμενων ετών. Τόνισε ιδιαίτερα ότι για να κρατήσουν αυτοί οι φιλικοί δεσμοί θα πρέπει να αναπτυχθούν έτη περαιτέρω οι πνευματικές αξίες των δυο λαών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων