08/03/2019 08/03/2019 Τοποθετήθηκε ο κύριος θόλος στον ιερό Ναό της Εθνικής Φρουράς στην Μπαλασίχα στην Περιφέρεια της Μόσχας, η οποία είναι κτισμένη στις όχθες του Ποταμού Πέκορκα. Ο ναός είναι αφιερωμένο στον Προστάτη των Στρατευμάτων του Αγίου Πρίγκιπα Βλαντιμίρ. Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι 14 καμπάνες που θα τοποθετηθούν στον Ναό , το συνολικό βάρος των οποίων υπερβαίνει τους 7...
08 Μαρτίου, 2019 - 10:54

Τοποθετήθηκε ο θόλος στον Ναό της Εθνικής Φρουράς

Διαδώστε:
Τοποθετήθηκε ο θόλος στον Ναό της Εθνικής Φρουράς

Τοποθετήθηκε ο κύριος θόλος στον ιερό Ναό της Εθνικής Φρουράς στην Μπαλασίχα στην Περιφέρεια της Μόσχας, η οποία είναι κτισμένη στις όχθες του Ποταμού Πέκορκα. Ο ναός είναι αφιερωμένο στον Προστάτη των Στρατευμάτων του Αγίου Πρίγκιπα Βλαντιμίρ. Επίσης, παρουσιάστηκαν και οι 14 καμπάνες που θα τοποθετηθούν στον Ναό , το συνολικό βάρος των οποίων υπερβαίνει τους 7 τόνους.

Η απόφαση να οικοδομηθεί μια εκκλησία προς τιμήν του Αγίου Πρίγκιπα Βλαντιμίρ στο Μπαλασίχα κοντά στη Μόσχα ελήφθη από τον Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλο  και τον διευθυντή της ρωσικής φρουράς Βίκτορ Ζολότοφ. Η ανέγερσή του ξεκίνησε στα μέσα του 2017.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων