30/01/2021 30/01/2021 Τα συλλυπητήριά του για το πολύνεκρο δυστύχημα, που προκάλεσε η σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο (μίνι μπας) στο χωριό Ζαμπαρόφκα της Σαμάρας χθες (29 Ιανουαρίου), εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος. Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος έγραψε στον Κυβερνήτη της Περιφέρειας Σαμάρα, απευθυνόμενος όχι μόνο στον ίδιον, αλλά και στις οικογένειες και τους φίλους των 24...
30 Ιανουαρίου, 2021 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 30/01/2021 - 21:31

Τροχαίο στη Σαμάρα: Συλλυπητήρια του Πατρ. Μόσχας

Διαδώστε:
Τροχαίο στη Σαμάρα: Συλλυπητήρια του Πατρ. Μόσχας

Τα συλλυπητήριά του για το πολύνεκρο δυστύχημα, που προκάλεσε η σύγκρουση νταλίκας με μικρό λεωφορείο (μίνι μπας) στο χωριό Ζαμπαρόφκα της Σαμάρας χθες (29 Ιανουαρίου), εξέφρασε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας κ.κ. Κύριλλος. Συγκεκριμένα, ο Μακαριώτατος έγραψε στον Κυβερνήτη της Περιφέρειας Σαμάρα, απευθυνόμενος όχι μόνο στον ίδιον, αλλά και στις οικογένειες και τους φίλους των 24 επιβαινόντων, εκ των οποίων οι 12 είναι νεκροί και οι υπόλοιποι τραυματίες, και στον Μητροπολίτη Σαμάρας και Νοβοκουμπίσοφ κ. Σέργιο.

«Παρακαλώ δεχθείτε τα βαθιά και ειλικρινά συλλυπητήριά μου σχετικά με το αυτοκινητιστικό ατύχημα στην περιοχή της Σαμάρα, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο και τον τραυματισμό πολλών ανθρώπων. Μοιράζομαι με όλους σας τη θλίψη της τραγωδίας και προσεύχομαι στον Ελεήμονα Θεό για την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής δύναμης εκείνων που υποφέρουν από αυτό το φοβερά θλιβερό γεγονός.

Ελπίζω ότι η ηγεσία της περιοχής Σαμάρα θα παρέχει βοήθεια στις οικογένειες των θυμάτων και θα δείξει ιδιαίτερη φροντίδα στα θύματα αυτού του δυστυχήματος. Οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως Σαμάρα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, από την πλευρά τους, είναι έτοιμοι να τους παράσχουν την απαραίτητη πνευματική υποστήριξη.

Είθε ο Κύριος τάξη τις ψυχές των πρόσφατα ανακεχωρημένων ἔνθα οἱ δίκαιοι ἀναπαύονται, και να παραχωρήσει στους πληγωμένους άμεση και πλήρη θεραπεία.

Με εκτίμηση,

+ Κύριλλος, Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών»

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων