19/06/2020 19/06/2020 Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στην πόλη του, την Συμφερούπολη. Λόγω της πανδημίας δεν επετράπει στους πιστούς την ώρα των ακολουθιών να βρίσκονται εντός του Ναού και δεν πραγματοποιήθηκε λιτανεία των ιερών λειψάνων του Αγίου. Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της ομώνυμης Μονής της Συμφερούπολης, τελέστηκε την...
19 Ιουνίου, 2020 - 19:11
Τελευταία ενημέρωση: 19/06/2020 - 19:17

ΒΙΝΤΕΟ – Του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην πόλη του

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Του Αγίου Λουκά του Ιατρού στην πόλη του

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η μνήμη του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, στην πόλη του, την Συμφερούπολη. Λόγω της πανδημίας δεν επετράπει στους πιστούς την ώρα των ακολουθιών να βρίσκονται εντός του Ναού και δεν πραγματοποιήθηκε λιτανεία των ιερών λειψάνων του Αγίου.

Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος της ομώνυμης Μονής της Συμφερούπολης, τελέστηκε την παραμονή οι ακολουθίες του Εσπερινού, του Όρθρου και των Χαιρετισμών. Την κυριώνυμο ημέρα τελέσθηκε η πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας κ. Λαζάρου, συμπαραστατούμενος από τον Επίσκοπο Γιάλτας κ. Νέστορα και τον Επίσκοπο Μπαχτσισαράϊ κ. Καλλίνικο.

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων