10/02/2019 10/02/2019   Στην πρωτεύουσα της Καλμικίας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Πατριάρχης Κύριλλος. Η βιογραφία συνεχίζεται…». Στη συζήτηση της στρογγυλής τραπέζης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Πατριάρχης Κύριλλος», το οποίο έγραψε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας και το αφιέρωσε στα 10 χρόνια της ενθρόνισης του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης ΕΚκλησίας. Επίσης έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ...
10 Φεβρουαρίου, 2019 - 11:18

Βιβλίο για τον Πατρ. Μόσχας έγραψε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ

Διαδώστε:
Βιβλίο για τον Πατρ. Μόσχας έγραψε ο Μητρ. Βολοκολάμσκ
  Στην πρωτεύουσα της Καλμικίας έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Πατριάρχης Κύριλλος. Η βιογραφία συνεχίζεται…». Στη συζήτηση της στρογγυλής τραπέζης έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Πατριάρχης Κύριλλος», το οποίο έγραψε ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Ιλαρίωνας και το αφιέρωσε στα 10 χρόνια της ενθρόνισης του Προκαθήμενου της Ρωσικής Ορθόδοξης ΕΚκλησίας.
Επίσης έγινε η προβολή του ντοκιμαντέρ «Άνθρωπος» της Σαίντα Μεντβέντεβα. Οι συμμετέχοντες στη συνεδρίαση συζήτησαν τα θέματα ανάπτυξης του εκκλησιαστικού και κοινωνικού διαλόγου στη σύγχρονη Ρωσία από την ενθρόνιση του Αγιωτάτου ΠΑτριάρχη κ. κ. Κυρίλλου.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων