18/02/2021 18/02/2021 Το σχολείο Αμάλ της Δαμασκού, για παιδιά με αναπηρίες, επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών παρά τω Πατριαρχικώ θρόνω της Αντιοχείας ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ. Εκεί είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου Μοσάμπ αλ Κανζ, εκπαιδευτικούς και μαθητές στους οποίους δώρισε τρία αναπηρικά αμαξίδια και άλλα δώρα. Ο διευθυντής του σχολείου...
18 Φεβρουαρίου, 2021 - 8:36
Τελευταία ενημέρωση: 18/02/2021 - 10:43

Βοήθεια από τη Μόσχα στο ειδικό σχολείο της Δαμασκού 

Διαδώστε:
Βοήθεια από τη Μόσχα στο ειδικό σχολείο της Δαμασκού 

Το σχολείο Αμάλ της Δαμασκού, για παιδιά με αναπηρίες, επισκέφθηκε ο εκπρόσωπος του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσσιών παρά τω Πατριαρχικώ θρόνω της Αντιοχείας ηγούμενος Αρσένιος Σοκολόφ. Εκεί είχε συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου Μοσάμπ αλ Κανζ, εκπαιδευτικούς και μαθητές στους οποίους δώρισε τρία αναπηρικά αμαξίδια και άλλα δώρα.

Ο διευθυντής του σχολείου ευχαρίστησε θερμά τον πατέρα Αρσένιο για τα αμαξίδια και εξέφρασε την παράκληση να συνεχισθεί η ανθρωπιστική βοήθεια προς το σχολείο.

Τον ηγούμενο Αρσένιο συνόδευαν ο πρώτος γραμματέας της Ρωσικής Πρεσβείας στη Συρία T.A.Μπόκοφ και μέλη ΜΚΟ. Τα παιδιά διοργάνωσαν μια μικρή συναυλία για τους καλεσμένους και τους έδειξαν τις αίθουσες διδασκαλίας.

Στο σχολείο «Αμάλ» αυτή τη στιγμή φοιτούν 165 παιδιά με αναπηρίες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων