21/09/2021 21/09/2021 Βοήθεια στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών από τους πυροβολισμούς στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Ερευνών της πόλης παρέχει από χθες η Επισκοπή Περμ -και κατόπιν υποδείξεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Για την υποστήριξη των θυμάτων, στη Μητρόπολη έχει συσταθεί μια ομάδα από ιερείς και ψυχολόγους, που είναι έτοιμοι να...
21 Σεπτεμβρίου, 2021 - 14:19
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2021 - 14:29

Βοήθεια σε οικογένειες θυμάτων από την Επισκοπή Περμ

Διαδώστε:
Βοήθεια σε οικογένειες θυμάτων από την Επισκοπή Περμ

Βοήθεια στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών από τους πυροβολισμούς στο Εθνικό Πανεπιστήμιο Ερευνών της πόλης παρέχει από χθες η Επισκοπή Περμ -και κατόπιν υποδείξεως του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Για την υποστήριξη των θυμάτων, στη Μητρόπολη έχει συσταθεί μια ομάδα από ιερείς και ψυχολόγους, που είναι έτοιμοι να παρέχουν ολοκληρωμένη βοήθεια. Ο επικεφαλής του κοινωνικού τμήματος της επισκοπής του Περμ, π. Δημήτριος Ταραντσένκο, είναι σε συνεχή επαφή με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας στην περιοχή. 

«Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε βοήθεια και πνευματική υποστήριξη στις οικογένειες των νεκρών και των τραυματιών με το πρώτο κάλεσμα», δήλωσε ο π. Δημήτριος.

Με την ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτη Περμ και Κουνγκούρ κ. Μεθόδιου, σήμερα σε όλες τις εκκλησίες της Επισκοπής πραγματοποιήθηκαν μνημόσυνα για όσους σκοτώθηκαν στο πανεπιστήμιο. Η κηδεία θα τελεστεί αύριο.

Σημειώνεται ότι ο Κυβερνήτης της Επικράτειας του Περμ, Ντμίτρι Μαχόνιν, κήρυξε την 21η Σεπτεμβρίου ως ημέρα πένθους στη μνήμη των νεκρών από τους πυροβολισμούς στο κρατικό πανεπιστήμιο της πόλης.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων