01/12/2022 01/12/2022 O Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συμμετείχε χθες σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την Υποστήριξη και Προστασία των Δικαιωμάτων των Συμπατριωτών που ζουν στο Εξωτερικό, υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ. Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος κατά την ομιλία του...
01 Δεκεμβρίου, 2022 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2022 - 12:29

Βολοκολάμσκ Αντώνιος: Ανάγκη συνεργασίας εκκλησίας και κράτους για τους ομογενείς

Διαδώστε:
Βολοκολάμσκ Αντώνιος: Ανάγκη συνεργασίας εκκλησίας και κράτους για τους ομογενείς

O Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ κ. Αντώνιος, Πρόεδρος του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας, συμμετείχε χθες σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος για την Υποστήριξη και Προστασία των Δικαιωμάτων των Συμπατριωτών που ζουν στο Εξωτερικό, υπό την προεδρία του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ.

Ο Μητροπολίτης κ. Αντώνιος κατά την ομιλία του τόνισε τη σημασία της συνεργασίας εκκλησίας-κράτους στον τομέα της προστασίας των δικαιωμάτων των ομογενών του εξωτερικού.

Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση ανέλυσαν τα αποτελέσματα του έργου του οργανισμού τα τελευταία χρόνια και ανέπτυξαν τις θέσεις τους για τους τομείς προτεραιότητας των δραστηριοτήτων του Ιδρύματος για το 2023.

Ο Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ Αντώνιος 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων