15/01/2020 15/01/2020 Στα περίχωρα της Πένζας (σ.σ. Ρωσία) θα λάβει χώρα η δράση «Βόλτες με τον ιερέα»! Αναλυτικότερα, το Σάββατο, στις 18 Ιανουαρίου, την παραμονή των Θεοφανείων για την Εκκλησία της Ρωσίας, στην πόλη Ζαρέτσνι στα περίχωρα της Πένζας ξεκινάει μια νέα δράση με τίτλο «Βόλτες με τον ιερέα». Στη βόλτα που θα γίνει στο κεντρικό πάρκο της...
15 Ιανουαρίου, 2020 - 22:36
Τελευταία ενημέρωση: 15/01/2020 - 22:30

«Βόλτες με τον ιερέα» στη Ρωσία…

Διαδώστε:
«Βόλτες με τον ιερέα» στη Ρωσία…
Στα περίχωρα της Πένζας (σ.σ. Ρωσία) θα λάβει χώρα η δράση «Βόλτες με τον ιερέα»!
Αναλυτικότερα, το Σάββατο, στις 18 Ιανουαρίου, την παραμονή των Θεοφανείων για την Εκκλησία της Ρωσίας, στην πόλη Ζαρέτσνι στα περίχωρα της Πένζας ξεκινάει μια νέα δράση με τίτλο «Βόλτες με τον ιερέα».
Στη βόλτα που θα γίνει στο κεντρικό πάρκο της πόλης, όσοι θέλουν, θα μπορέσουν να συνδυάσουν τη βόλτα με την πνευματική συζήτηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα μπορέσουν να κάνουν όλες τις ερωτήσεις που τους ενδιαφέρουν.
Ταυτόχρονα οι εθελοντές της ορθόδοξης νεανικής ένωσης θα μοιράσουν ενημερωτικά φυλλάδια για τον αγιασμό και πώς μπορούν οι άνθρωποι να φυλάξουν αυτό το νερό αλλά και πώς να το χρησιμοποιήσουν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων