01/12/2021 01/12/2021 Στην Πατριαρχική Κατοικία στο Σταυροπηγιακό Μοναστήρι του Προφήτη Δανιήλ στη Μόσχα έλαβε χώρα η χθεσινή συνάντηση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για την προώθηση κοινωνικών, εκπαιδευτικών, ενημερωτικών, πολιτιστικών και άλλων πρωτοβουλιών, που τελεί υπό την αιγίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και με μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος για...
01 Δεκεμβρίου, 2021 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 01/12/2021 - 9:59

Βραβείο του Πατριάρχη Μόσχας στον Διευθυντή της Rosatom

Διαδώστε:
Βραβείο του Πατριάρχη Μόσχας στον Διευθυντή της Rosatom

Στην Πατριαρχική Κατοικία στο Σταυροπηγιακό Μοναστήρι του Προφήτη Δανιήλ στη Μόσχα έλαβε χώρα η χθεσινή συνάντηση του Μακαριωτάτου Πατριάρχη Μόσχας κ.κ. Κυρίλλου με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για την προώθηση κοινωνικών, εκπαιδευτικών, ενημερωτικών, πολιτιστικών και άλλων πρωτοβουλιών, που τελεί υπό την αιγίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, καθώς και με μέλη του Συμβουλίου του Ιδρύματος για την Υποστήριξη του Χριστιανικού Πολιτισμού και Κληρονομιάς.

Πριν από τη συνάντηση, ο Προκαθήμενος της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας απένειμε εκκλησιαστικά βραβεία στην πρώτο αντιπρόεδρο της Επιτροπής του Ομοσπονδιακού Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας για τη συνταγματική νομοθεσία και την οικοδόμηση του κράτους Λ.N. Γκλέμποβα και τον Γενικό Διευθυντή της Κρατικής Εταιρείας Ατομικής Ενέργειας «Rosatom» A.E. Λιχάτσεφ.

Επιμέλεια-Μετάφραση: Ευγενία Δίτσα

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων