04/07/2019 04/07/2019 Βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που χάθηκε μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Τσιμέγιεβο λόγω ενός κλιματιστικού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του μοναστηριού, η εικόνα με το περίβλημα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές χωρίς να διευκρινίζεται, αν είναι δυνατή η αποκατάστασή της. Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας έχει μέγεθος 108 επί 99 εκατοστά και...
04 Ιουλίου, 2019 - 16:55
Τελευταία ενημέρωση: 04/07/2019 - 17:10

Βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο μοναστήρι Τσιμέεβσκι του Κουργκάν

Διαδώστε:
Βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας  μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο μοναστήρι Τσιμέεβσκι του Κουργκάν

Βρέθηκε η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που χάθηκε μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο χωριό Τσιμέγιεβο λόγω ενός κλιματιστικού. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του μοναστηριού, η εικόνα με το περίβλημα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές χωρίς να διευκρινίζεται, αν είναι δυνατή η αποκατάστασή της.
Η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας έχει μέγεθος 108 επί 99 εκατοστά και προσελκύει στο μοναστήρι πολλούς προσκυνητές.

Στα αρχεία του ναού αναγράφονται εκατοντάδες σημειώσεις για θαυματουργές ιάσεις από την Εικόνα αυτή. Ο ξύλινος ναός της Παναγίας του Καζάν κατασκευάστηκε στο χωριό Τσιμέγιεβο στο τέλος του 19ου αι., κατόπιν στη θέση του το 2002 κατασκευάστηκε το ανδρικό μοναστήρι της Παναγίας του Καζάν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων