17/06/2019 17/06/2019 Τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής εόρτασαν στο Μίνσκ. Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναού του Μίνσκ, ενώ στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού όπου και ανέγνωσε τις ευχές της γονυκλισίας. Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Αλεξίου Ζαλιτσιάγιεφ,...
17 Ιουνίου, 2019 - 17:16
Τελευταία ενημέρωση: 17/06/2019 - 19:50

Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Μίνσκ

Διαδώστε:
Χειροτονία πρεσβυτέρου από τον Μητρ. Μίνσκ

Τη μεγάλη Δεσποτική εορτή της Πεντηκοστής εόρτασαν στο Μίνσκ.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μίνσκ και Ζασλάβ κ. Παύλος τέλεσε την Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό Ναού του Μίνσκ, ενώ στη συνέχεια χοροστάτησε στην ακολουθία του Εσπερινού όπου και ανέγνωσε τις ευχές της γονυκλισίας.

Νωρίτερα ο Σεβασμιώτατος κ. Παύλος, τέλεσε την εις πρεσβύτερον χειροτονία του διακόνου Αλεξίου Ζαλιτσιάγιεφ, ο οποίος είναι απόφοιτος της Θεολογικής Ακαδημίας του Μίνσκ.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε με συντομία στο νόημα της εορτής της Πεντηκοστής και την σημασία της για τη ζωή των πιστών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το πολυπληθές εκκλησίασμα για τη συμμετοχή του στις ακολουθίες.

  

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων