30/07/2020 30/07/2020 Λίγο χώμα από το Νέφσκι Πιατατσόκ της Αγίας Πετρούπολης έστειλε η κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης για να μπει στα θεμέλια του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Η περιοχή αυτή της Αγίας Πετρούπολης είναι πασίγνωστη γιατί έγιναν οι πιο αιματηρές συγκρούσεις κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και υπάρχουν πάρα πολλοί νεκροί που...
30 Ιουλίου, 2020 - 9:57
Τελευταία ενημέρωση: 30/07/2020 - 13:30

Χώμα από την Αγία Πετρούπολη στα θεμέλια ναού στο Μινσκ

Διαδώστε:
Χώμα από την Αγία Πετρούπολη στα θεμέλια ναού στο Μινσκ

Λίγο χώμα από το Νέφσκι Πιατατσόκ της Αγίας Πετρούπολης έστειλε η κυβέρνηση της Αγίας Πετρούπολης για να μπει στα θεμέλια του Ιερού Ναού των Αγίων Πάντων στο Μινσκ της Λευκορωσίας. Η περιοχή αυτή της Αγίας Πετρούπολης είναι πασίγνωστη γιατί έγιναν οι πιο αιματηρές συγκρούσεις κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και υπάρχουν πάρα πολλοί νεκροί που δεν έχουν βρεθεί ακόμα. 

Ο αρμόδιος περιφερειάρχης υποστήριξε ότι κάθε χρόνο βρίσκονται αρκετοί πεσόντες από ιχνηλάτες που ψάχνουν ώστε να θαφτούν και να βρουν την ανάπαυσή τους. Για αυτό το λόγο στον Ιερό Ναό των Αγίων Πάντων θα μπουν θήκες με χώμα από τον τόπο των πεσόντων. Όπως εικάζεται ανά τετραγωνικό μέτρο υπάρχουν 10 νεκροί στρατιώτες αφού απέκρουαν καθημερινά πάνω από 10 επιθέσεις του εχθρού και ταυτόχρονα τους γινόταν επίθεση με βόμβες. Οι ιχνηλάτες εκτός από πεσόντες βρίσκουν βόμβες που δεν έχουν εκραγεί και θραύσματα από αεροπλάνα και τανκς.

Απόδοση από τα ρωσικά – Πρακτορείο Ορθοδοξία – Ιρίνα Τρεσαρούκοβα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων