21/09/2019 21/09/2019 Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρωσίας, ο Μητροπολίτης Πσκόφ και Πόρχοφ κ. Τύχων, επικεφαλής του Πατριαρχικού Συμβουλίου σε θέματα πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι στην νοτιοδυτική ακτή της Κριμαίας θα κατασκευαστούν μουσεία μεταξύ αυτών και μουσείο χριστιανισμού. Ιδιαίτερα το μουσείο του χριστιανισμού ως ιδέα εμφανίζεται ήδη από το 1914, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί. Ο Μητροπολίτης...
21 Σεπτεμβρίου, 2019 - 12:44
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2019 - 12:42

Χριστιανικό Μουσείο θα κατασκευαστεί στην Κριμαία

Διαδώστε:
Χριστιανικό Μουσείο θα κατασκευαστεί στην Κριμαία

Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Ρωσίας, ο Μητροπολίτης Πσκόφ και Πόρχοφ κ. Τύχων, επικεφαλής του Πατριαρχικού Συμβουλίου σε θέματα πολιτισμού, ανακοίνωσε ότι στην νοτιοδυτική ακτή της Κριμαίας θα κατασκευαστούν μουσεία μεταξύ αυτών και μουσείο χριστιανισμού.

Ιδιαίτερα το μουσείο του χριστιανισμού ως ιδέα εμφανίζεται ήδη από το 1914, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υλοποιηθεί. Ο Μητροπολίτης κ. Τύχων πρόσθεσε ότι στην Χερσονησο θα δημιουργηθούν επίσης θεατρικές εγκαταστάσεις, όπου θα δίνονται παραστάσεις με περιεχόμενο την αρχαία και βυζαντινή ιστορία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων