11/02/2020 11/02/2020 Το ΚΑ’ Διεθνές ορθόδοξο φεστιβάλ «Άρτος» θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Σοκόλνικι της Μόσχας, στις 17-23  Φεβρουαρίου, παραμονή της Σαρακοστής και θα αφιερωθεί στον πολιτισμό και την Τέχνη της υγιεινής διατροφής. “Το φόρουμ καλείται να γίνει χώρος συνεργασίας των ιατρών, εκπροσώπων της Εκκλησίας και των λαϊκών, που θα συζητήσουν ζητήματα σωστής διατροφής και υγιεινής συμπεριφοράς με φόντο...
11 Φεβρουαρίου, 2020 - 21:10
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2020 - 20:51

Υγιεινή διατροφή και Εκκλησία-Φεστιβάλ

Διαδώστε:
Υγιεινή διατροφή και Εκκλησία-Φεστιβάλ
Το ΚΑ’ Διεθνές ορθόδοξο φεστιβάλ «Άρτος» θα πραγματοποιηθεί στο πάρκο Σοκόλνικι της Μόσχας, στις 17-23  Φεβρουαρίου, παραμονή της Σαρακοστής και θα αφιερωθεί στον πολιτισμό και την Τέχνη της υγιεινής διατροφής.
“Το φόρουμ καλείται να γίνει χώρος συνεργασίας των ιατρών, εκπροσώπων της Εκκλησίας και των λαϊκών, που θα συζητήσουν ζητήματα σωστής διατροφής και υγιεινής συμπεριφοράς με φόντο την ορθόδοξη παράδοση”, αναφέρει το Συνοδικό Τμήμα σε θέματα σχέσεων της Εκκλησίας με την κοινωνία και τα ΜΜΕ.
Σε διάφορα περίπτερα θα γίνουν συναντήσεις με γιατρούς, διατροφολόγους, master-class των ορθόδοξων bloggers, οι ειδικοί θα μοιραστούν τα μυστικά της ρωσικής κουζίνας και οι ιερείς θα απαντήσουν στις ερωτήσεις που αφορούν την διατροφή κατά τη νηστεία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων