08/03/2019 08/03/2019 Στα πλαίσια του προγράμματος «Βοήθεια στους συμπατριώτες στο Τατζικιστάν» οι λειτουργοί του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα φιλανθρωπίας βρέθηκαν στη Μητρόπολη του Τατζικιστάν. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι λειτουργοί επισκέφτηκαν 12 ρωσικές οικογένειες και έμαθαν τους υπαλλήλους της Μητρόπολης να εργάζονται με όσους υποβάλλουν αιτήσεις.  Η προϊσταμένη του γραφείο ανάπτυξης κοινωνικών προγραμμάτων του Συνοδικού Τμήματος...
08 Μαρτίου, 2019 - 16:36

Υλοποίηση του προγράμματος “Βοήθεια στους συμπατριώτες στο Τατζικιστάν”

Διαδώστε:
Υλοποίηση του προγράμματος “Βοήθεια στους συμπατριώτες στο Τατζικιστάν”

Στα πλαίσια του προγράμματος «Βοήθεια στους συμπατριώτες στο Τατζικιστάν» οι λειτουργοί του Συνοδικού Τμήματος σε θέματα φιλανθρωπίας βρέθηκαν στη Μητρόπολη του Τατζικιστάν. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι λειτουργοί επισκέφτηκαν 12 ρωσικές οικογένειες και έμαθαν τους υπαλλήλους της Μητρόπολης να εργάζονται με όσους υποβάλλουν αιτήσεις.  Η προϊσταμένη του γραφείο ανάπτυξης κοινωνικών προγραμμάτων του Συνοδικού Τμήματος κ. Ναταλία Σετιάνοβα τόνισε ότι “μέσα σε αυτό το χρόνο διοργανώθηκε ένα συσσίτιο για άπορους, τακτικά γίνεται η διανομή των τροφίμων και δημιουργήθηκε μια ανθρωπιστική αποθήκη”. Επίσης τονίστηκε ότι η Μητρόπολη χρειάζεται τη βοήθεια των εθελοντών που να μπορούσαν να παρέχουν βοήθεια και στήριξη στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων