20/12/2018 20/12/2018 Τα συμπεράσματά τους για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο διαγωνισμό “Ορθόδοξη Πρωτοβουλία”  έβγαλαν οι συμμετέχοντες στο Συμβούλιο Πραγματογνωμόνων του τομέα “Πληροφοριακή δράση” που συνεδρίασαν χθες.  Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η στήριξη της αστικής πρωτοβουλίας στην κοινωνία, επιβράβευση ενεργών καλλιτεχνών που στην δράση τους αποσκοπούν στο καλό του διπλανού μας και διατηρούν τις πολιτισμικές αξίες....
20 Δεκεμβρίου, 2018 - 9:21
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2018 - 9:23

Η Ρωσική Εκκλησία και η προώθηση της καινοτομίας

Διαδώστε:
Η Ρωσική Εκκλησία και η προώθηση της καινοτομίας

Τα συμπεράσματά τους για τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί στο διαγωνισμό “Ορθόδοξη Πρωτοβουλία”  έβγαλαν οι συμμετέχοντες στο Συμβούλιο Πραγματογνωμόνων του τομέα “Πληροφοριακή δράση” που συνεδρίασαν χθες.  Βασικός στόχος του διαγωνισμού είναι η στήριξη της αστικής πρωτοβουλίας στην κοινωνία, επιβράβευση ενεργών καλλιτεχνών που στην δράση τους αποσκοπούν στο καλό του διπλανού μας και διατηρούν τις πολιτισμικές αξίες. Αυτή η στήριξη γίνεται με βάση μια μεγάλη και πολύπλευρη συνεργασία μεταξύ της Εκκλησίας, της κοινωνίας, της επιχιρηματικότητας και του κράτους.

Ο διεθνής διαγωνισμός “Ορθόδοξη Πρωτοβουλία” διεξάγεται από το 2005. Ο ιδρυτής και διοργανωτής του διαγωνισμού ήταν το φιλανθρωπικό ίδρυμα του Αγίου Σεραφείμ Σαρώφσκι. Από το 2010, η εφαρμογή του διαγωνισμού συνεχίστηκε από την Συντονιστική Επιτροπή για την Προώθηση Κοινωνικών, Εκπαιδευτικών, Πληροφοριακών, Πολιτιστικών και Αλλων Πρωτοβουλιών υπό την αιγίδα της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων