23/01/2019 23/01/2019 Το Ορθόδοξο Κανάλι Youtube του Κέντρου Βοήθειας σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής «Desnitsa» δημοσίευσε 30 βίντεο με θέμα “Ανάλυση και ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας σε νοηματική γλώσσα». Σε νοηματική γλώσσα σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής απευθύνεται ο διάκονος Πάβελ Αφανάσιεφ. Τα βίντεο συνοδεύονται από υπότιτλους και εκφώνηση του κειμένου και γίνεται μια πλήρης εξήγηση και...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 23/01/2019 - 10:24

Θεία λειτουργία στη “νοηματική γλώσσα”

Διαδώστε:
Θεία λειτουργία στη “νοηματική γλώσσα”

Το Ορθόδοξο Κανάλι Youtube του Κέντρου Βοήθειας σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής «Desnitsa» δημοσίευσε 30 βίντεο με θέμα “Ανάλυση και ερμηνεία της Θείας Λειτουργίας σε νοηματική γλώσσα». Σε νοηματική γλώσσα σε ανθρώπους με προβλήματα ακοής απευθύνεται ο διάκονος Πάβελ Αφανάσιεφ.

Τα βίντεο συνοδεύονται από υπότιτλους και εκφώνηση του κειμένου και γίνεται μια πλήρης εξήγηση και ερμηνεία της σημασίας της Θείας Λειτουργίας, του Συμβόλου της Πίστεως, της μετάληψης κ.α.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων