ORTHODOXIA REAL TIME NEWS FEED:
Select Language
MENU
PERSONAL NEWS ALARM ΕΓΓΡΑΦΗ
29/10/2018 29/10/2018 Έκκληση για ενότητα μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών απευθύνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, η Ιερά Σύνοδος του οποίου συναντήθηκε προκειμένου να εξετάσει μια σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων και το θέμα του ουκρανικής αυτοκεφαλίας. “Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις στην κατάσταση με την Εκκλησία στην Ουκρανία, η Ιερά Σύνοδος επαναλαμβάνει τη σύστασή του της 24ης Μαΐου...
29 Οκτωβρίου, 2018 - 10:02

Έκκληση για ενότητα από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Διαδώστε:
Έκκληση για ενότητα από το Πατριαρχείο Ρουμανίας

Έκκληση για ενότητα μεταξύ των Ορθοδόξων Εκκλησιών απευθύνει το Πατριαρχείο της Ρουμανίας, η Ιερά Σύνοδος του οποίου συναντήθηκε προκειμένου να εξετάσει μια σειρά θεμάτων μεταξύ των οποίων και το θέμα του ουκρανικής αυτοκεφαλίας.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες εξελίξεις στην κατάσταση με την Εκκλησία στην Ουκρανία, η Ιερά Σύνοδος επαναλαμβάνει τη σύστασή του της 24ης Μαΐου 2018 ούτως ώστε το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το Πατριαρχείο της Μόσχας να καταλήξουν σε μια λύση από κοινού, διατηρώντας παράλληλα την ενότητα της πίστης και την διοικητική-ποιμαντική ελευθερία, η οποία αντιπροσωπεύει ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα της Ορθοδοξίας”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων
Τα σημαντικότερα νέα