25/01/2019 25/01/2019 Ημερίδα με θέμα τα 160 χρόνια από την ένωση των ρουμανικών ηγεμονιών πραγματοποιήθηκε χθες από την Ρουμανική Ακαδημία σε συνεργασία με το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Από τους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης ανέφερε: “ότι η σύνοδος του Πατριαρχείο της Ρουμανίας εκφράζει παράλληλα το πατριωτικό, το...
25 Ιανουαρίου, 2019 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2019 - 9:39

Για τα 160 χρόνια της Ένωσης των Ρουμανικών ηγεμονιών μίλησε ο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Για τα 160 χρόνια της Ένωσης των Ρουμανικών ηγεμονιών μίλησε ο Πατρ. Ρουμανίας

Ημερίδα με θέμα τα 160 χρόνια από την ένωση των ρουμανικών ηγεμονιών πραγματοποιήθηκε χθες από την Ρουμανική Ακαδημία σε συνεργασία με το Πατριαρχείο της Ρουμανίας. Από τους κεντρικούς ομιλητές της ημερίδας ήταν ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης ανέφερε: “ότι η σύνοδος του Πατριαρχείο της Ρουμανίας εκφράζει παράλληλα το πατριωτικό, το πολιτιστικό και το πνευματικό αίσθημα του ρουμανικού λαού”. Ο Πατριάρχης στην συνέχεια προσευχήθηκε στον Τριαδικό Θεό ο οποίος αποτελεί «το εικονίδιο και την πηγή της ενότητας και της κοινωνίας» όπως τόνισε , ενώ κατέληξε λέγοντας ότι πρέπει «να μας βοηθήσει να καλλιεργήσουμε μόνιμη εθνική ενότητα, την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία με άλλες χώρες, προς όφελος αντάξιο της Ρουμανίας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων