14/01/2019 14/01/2019 «Η μετάνοια είναι μια προσπάθεια αλλαγής στον εσωτερικό μας κόσμο, όχι μόνο λύπη», είπε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ στο κήρυγμα του την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο εκκλησάκι του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστού. Ο Μακαριώτατος εξήγησε ότι η μετάνοια δεν είναι απλώς η λέξη “Λυπάμαι”. Είναι μια προσπάθεια να αλλάξει o τρόπος σκέψης του καθενός. Σε...
14 Ιανουαρίου, 2019 - 13:59
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2019 - 21:30

Για την σημασία της μετάνοιας μίλησε ο Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Για την σημασία της μετάνοιας μίλησε ο Πατρ. Ρουμανίας

«Η μετάνοια είναι μια προσπάθεια αλλαγής στον εσωτερικό μας κόσμο, όχι μόνο λύπη», είπε ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ στο κήρυγμα του την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο εκκλησάκι του Αγίου Γρηγορίου του Φωτιστού. Ο Μακαριώτατος εξήγησε ότι η μετάνοια δεν είναι απλώς η λέξη “Λυπάμαι”. Είναι μια προσπάθεια να αλλάξει o τρόπος σκέψης του καθενός. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Μακαριώτατος υπενθύμισε ότι πολλοί άγιοι «ξεκίνησαν ως κλέφτες, εγκληματίες και μέσα από την μετάνοια σώθηκαν».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων