30/10/2018 30/10/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας, κ. Θεοφάνης, εξήγησε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 σε κήρυγμα του, ότι, «κάθε άνθρωπος που ζητάει από τον Θεό να του λύσει τα προβλήματά του, ας μην περιμένει πάντοτε μία άμεση λύση». «Πολλοί από εμάς πηγαίνουμε στην εκκλησία, πολλοί από εμάς ασπαζόμαστε τις εικόνες, συμμετέχουμε στα ιερά μυστήρια, πολλοί...
30 Οκτωβρίου, 2018 - 21:23

Ο Μητροπολίτης Θεοφάνης για τις αναπάντητες προσευχές

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεοφάνης για τις αναπάντητες προσευχές

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας, κ. Θεοφάνης, εξήγησε την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 σε κήρυγμα του, ότι, «κάθε άνθρωπος που ζητάει από τον Θεό να του λύσει τα προβλήματά του, ας μην περιμένει πάντοτε μία άμεση λύση».

«Πολλοί από εμάς πηγαίνουμε στην εκκλησία, πολλοί από εμάς ασπαζόμαστε τις εικόνες, συμμετέχουμε στα ιερά μυστήρια, πολλοί λέμε ότι έχουμε μία γνήσια χριστιανική ζωή, αλλά τα αιτήματά μας παραμένουν ανεκπλήρωτα» είπε περαιτέρω κατά το κήρυγμα του στον Πατριαρχικό Καθεδρικό Ναό Βουκουρεστίου.

Ο Μητροπολίτης Μολδαβίας ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι δεν λαμβάνουμε απάντηση στις προσευχές μας, διότι δεν έχουμε την ανάλογη αγάπη μέσα από μία σταθερή πίστη στην θεραπευτική δύναμη του Χριστού, όπως η άρρωστη γυναίκα στο Ευαγγέλιο του Λουκά, η οποία ευρισκόταν αιμορρούσα επί δώδεκα συναπτά έτη.

Σημειώνεται, ότι ο Μητροπολίτης Μολδαβίας και Μπουκοβίνας είναι ο δεύτερος τη τάξει Μητροπολίτης του Πατριαρχείου Ρουμανίας μετά τον Πατριάρχη.

ΠΗΓΗ: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων