25/11/2018 25/11/2018 Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την τελετή των θυρανοιξίων στον Καθεδρικό ιερό ναό της Ρουμανίας. Από αύριο μέχρι την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται στον Ιερό ναό στο Βουκουρέστι, όπου γίνονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη στιγμή των θυρανοιξίων. Πρόκειται για τον καθεδρικό ναό του αγίου Ανδρέου. Στο μεταξύ σήμερα τελέσθηκαν τα...
25 Νοεμβρίου, 2018 - 10:32
Τελευταία ενημέρωση: 25/11/2018 - 12:22

Λίγες ώρες πριν τα Θυρανοίξια του Καθεδρικού ναού της Ρουμανίας

Διαδώστε:
Λίγες ώρες πριν τα Θυρανοίξια του Καθεδρικού ναού της Ρουμανίας

Λίγες ώρες απέμειναν μέχρι την τελετή των θυρανοιξίων στον Καθεδρικό ιερό ναό της Ρουμανίας. Από αύριο μέχρι την Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου, οι πιστοί μπορούν να προσέρχονται στον Ιερό ναό στο Βουκουρέστι, όπου γίνονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεγάλη στιγμή των θυρανοιξίων. Πρόκειται για τον καθεδρικό ναό του αγίου Ανδρέου. Στο μεταξύ σήμερα τελέσθηκαν τα εγκαίνια του εν λόγω ναού. Τα εγκαίνια τέλεσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος, ενώ συμπροσευχόταν ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ. Δανιήλ. Μετά το πέρας της τελετής των εγκαινίων ακολούθησε Πατριαρχικό Συλλείτουργο από τους προαναφερθέντες.

 

 

Για τις ετοιμασίες που γίνονται για την τελετή των θυρανοιξίων παρακολουθήστε τα βίντεο που ακολουθούν.

 

 

Mai sunt câteva ore până la sfințirea Altarului Catedralei Naționale. Începând de mâine până joi, 29 noiembrie, credincioșii se pot închina în Sfântul Altar.

Geplaatst door TRINITAS TV op Zaterdag 24 november 2018

 

Jurnal TRINITAS

Clopotele învierii unui neam #CatedralaCentenarului #JurnalTRINITASJurnalul integral poate fi vizionat aici: https://www.trinitas.tv/category/jurnalul-trinitas/

Geplaatst door TRINITAS TV op Zaterdag 24 november 2018

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων