08/01/2019 08/01/2019 “Η αγιότητα του Ιωάννη του Βαπτιστή  μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε λιτοί και να ζήσουμε με τον Θεό», είπε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ριμνικίου κ. Βαρσανούφιος, μετά τη λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στη Ρουμανία. Πιστός στην παράδοση ο Σεβασμιώτατος προσέφερε λουλούδια στους πιστούς στην είσοδο του Ναού, τονίζοντας ότι τα...
08 Ιανουαρίου, 2019 - 9:36
Τελευταία ενημέρωση: 08/01/2019 - 10:53

Με λουλούδια υποδέχθηκε τους πιστούς ο Αρχ. Ριμνικίου

Διαδώστε:
Με λουλούδια υποδέχθηκε τους πιστούς ο Αρχ. Ριμνικίου

“Η αγιότητα του Ιωάννη του Βαπτιστή  μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε λιτοί και να ζήσουμε με τον Θεό», είπε ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Ριμνικίου κ. Βαρσανούφιος, μετά τη λειτουργία στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή, στη Ρουμανία.

Πιστός στην παράδοση ο Σεβασμιώτατος προσέφερε λουλούδια στους πιστούς στην είσοδο του Ναού, τονίζοντας ότι τα λουλούδια συμβολίζουν τις αρετές του Ιωάννη του  Βαπτιστή: ταπείνωση, εγκράτεια και μετριοπάθεια, πραότητα, την υπομονή, τη δικαιοσύνη και το θάρρος.

«Ο Άγιος Ιωάννης νίκησε τα πάθη και προέτρεψε τους ανθρώπους σε μετάνοια», είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων