27/12/2018 27/12/2018 Τις ευχές του για τη συμπλήρωση 45 χρόνων στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, έστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ, ανήμερα των Χριστουγέννων. “Μεταφέρουμε στην Αγιότητά σας στις καλύτερες ευχές μας για καλή υγεία με την ευκαιρία της 45ης επετείου στην Ιεραρχία και προσευχόμαστε στον Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας, τον Καλό Ποιμένα,...
27 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2018 - 11:43

Οι ευχές του Πατρ. Δανιήλ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Διαδώστε:
Οι ευχές του Πατρ. Δανιήλ στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τις ευχές του για τη συμπλήρωση 45 χρόνων στην Ιεραρχία της Εκκλησίας, έστειλε στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, ο Πατριάρχης Ρουμανίας Δανιήλ, ανήμερα των Χριστουγέννων.

“Μεταφέρουμε στην Αγιότητά σας στις καλύτερες ευχές μας για καλή υγεία με την ευκαιρία της 45ης επετείου στην Ιεραρχία και προσευχόμαστε στον Ιησού Χριστό, τον Κύριό μας, τον Καλό Ποιμένα, να σας χαρίζει πνευματική χαρά” αναφέρεται στο μήνυμα και προστίθεται: “Εκ μέρους των μελών της Ιεράς Συνόδου, του κλήρου και των πιστών της ρουμανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, ευχόμαστε στην Αγιότητά σας πολλά ευλογημένα χρόνια στην υπηρεσία του Οικουμενικού Θρόνου της Κωνσταντινούπολης και μεγάλη βοήθεια από τον Θεό στην ποιμαντική εργασία σας”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων