29/11/2018 29/11/2018 Ο Ηγούμενος της Ρουμανικής Σκήτης του Ιωάννου του Προδρόμου του Αγίου Όρους, δώρισε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Προδρομίτισσας στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ. Δανιήλ προκειμένου να κοσμίσει τον νέο Καθεδρικό Ναό στο Βουκουρέστι, τον μεγαλύτερο της Ορθοδοξίας. Κατά την επίσκεψή του στην Ρουμανία, με αφορμή τα εγκαίνια του Ναού, ο Αθωνίτης Πρεσβύτερος Αθανάσιος ...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 10:03

Στο Βουκουρέστι η Παναγία η Προδρομίτισσα

Διαδώστε:
Στο Βουκουρέστι η Παναγία η Προδρομίτισσα

Ο Ηγούμενος της Ρουμανικής Σκήτης του Ιωάννου του Προδρόμου του Αγίου Όρους, δώρισε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Προδρομίτισσας στον Πατριάρχη Ρουμανίας κ. Δανιήλ προκειμένου να κοσμίσει τον νέο Καθεδρικό Ναό στο Βουκουρέστι, τον μεγαλύτερο της Ορθοδοξίας.

Κατά την επίσκεψή του στην Ρουμανία, με αφορμή τα εγκαίνια του Ναού, ο Αθωνίτης Πρεσβύτερος Αθανάσιος  Προδρομίτης συναντήθηκε με τον Πατριάρχη κ.κ. Δανιήλ στην πατριαρχική κατοικία στο Βουκουρέστι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων