13/12/2018 13/12/2018 Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι  παρακολούθησαν τη συναυλία που διοργάνωσε στο Βουκουρέστι η Ένωση Ορθοδόξων Θεολόγων Φοιτητών (ASTO) από την Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πατριάρχη Ιουστινιανού στο Βουκουρέστι. Στην πρόσκληση των νέων συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα που άκουγαν τα κάλαντα και προσέφεραν δωρεές. Τα ποσά που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας “After Fascination” θα δωθούν στο...
13 Δεκεμβρίου, 2018 - 8:32
Τελευταία ενημέρωση: 13/12/2018 - 11:59

Συναυλία στη Ρουμανία για Φιλανθρωπικό σκοπό

Διαδώστε:
Συναυλία στη Ρουμανία για Φιλανθρωπικό σκοπό

Μοναδικές στιγμές έζησαν όσοι  παρακολούθησαν τη συναυλία που διοργάνωσε στο Βουκουρέστι η Ένωση Ορθοδόξων Θεολόγων Φοιτητών (ASTO) από την Ορθόδοξη Θεολογική Σχολή του Πατριάρχη Ιουστινιανού στο Βουκουρέστι. Στην πρόσκληση των νέων συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα που άκουγαν τα κάλαντα και προσέφεραν δωρεές.

Τα ποσά που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας “After Fascination” θα δωθούν στο Clinical Institute του Fundeni στο Τμήμα Ογκολογίας, Παιδιατρικής, για να αγοραστεί μια θερμάστρα απόψυξη αίματος και πλάσματος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα στην Εθνική Βιβλιοθήκη και οι χορωδίες που συμμετείχαν στην φιλανθρωπική συναυλία ήταν η χορωδία Cantus Domini και οι ερμηνευτές ομάδα TRON από το Πατριαρχείο Ρουμανίας.

Στη συναυλία που υποστηρίχθηκε από τις δύο διάσημες χορωδίες υπήρχαν κληρικοί και εκπρόσωποι τοπικών και κεντρικών αρχών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων