24/08/2019 24/08/2019 «Νέοι στην πόλη» είναι το θέμα της ετήσιας συνάντηση Νέων Ορθοδόξων της Μολδαβίας (ITOM), που πραγματοποιείται στο Ιάσιο της Ρουμανίας με την συμμετοχή 1400 νέων. Τους υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης και Γερμανίας και Κεντρικής Ευρώπης, κ. Σεραφείμ του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η τριήμερη αυτή συνάντηση περιλαμβάνεις διασκέψεις, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις...
24 Αυγούστου, 2019 - 9:15

1.400 Ορθόδοξοι Νέοι στο Ιάσο

Διαδώστε:
1.400 Ορθόδοξοι Νέοι στο Ιάσο

«Νέοι στην πόλη» είναι το θέμα της ετήσιας συνάντηση Νέων Ορθοδόξων της Μολδαβίας (ITOM), που πραγματοποιείται στο Ιάσιο της Ρουμανίας με την συμμετοχή 1400 νέων.
Τους υποδέχθηκαν οι Μητροπολίτες Μολδαβίας και Μπουκοβίνης κ. Θεοφάνης και Γερμανίας και Κεντρικής Ευρώπης, κ. Σεραφείμ του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η τριήμερη αυτή συνάντηση περιλαμβάνεις διασκέψεις, ομιλίες και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες οι συμμετέχοντες καλούνται να αναπτύξουν τους προβληματισμούς τους, αλλά και να βρουν απαντήσεις σε ζητήματα που τους απασχολούν πάντα με γνώμονα τις Ορθόδοξες Χριστιανικές αρχές.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων