25/08/2022 25/08/2022 Η εν Ρουμανία Ορθόδοξη Εκκλησία είναι στο πλευρό των ανθρώπων από την Ουκρανία που είτε κατέφυγαν στην Ρουμανία και τη Δημοκρατία της Μολδαβίας είτε παρέμειναν στη χώρα τους. Αυτή τη φορά, η Επισκοπή Μπελκύ, με την ευλογία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μπελκύ κ. Αντωνίου, μοίρασε εκατό τάμπλετ σε μαθητές από την Ουκρανία, ενόψει της νέας σχολικής...
25 Αυγούστου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 25/08/2022 - 17:19

100 τάμπλετ σε μαθητές από την Ουκρανία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Διαδώστε:
100 τάμπλετ σε μαθητές από την Ουκρανία ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς

Η εν Ρουμανία Ορθόδοξη Εκκλησία είναι στο πλευρό των ανθρώπων από την Ουκρανία που είτε κατέφυγαν στην Ρουμανία και τη Δημοκρατία της Μολδαβίας είτε παρέμειναν στη χώρα τους. Αυτή τη φορά, η Επισκοπή Μπελκύ, με την ευλογία του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Μπελκύ κ. Αντωνίου, μοίρασε εκατό τάμπλετ σε μαθητές από την Ουκρανία, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς.

Της Σβετλάδα Λεβίτσκι

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Εκπαιδευτικό Κέντρο “Ανάσταση” της Επισκοπής, με συντονιστή τη Λιλιάνα Λούνγκου, ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ουκρανίας.

Συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο Γενικός Πρόξενος της Ρουμανίας στο Μπέλτς, Petrișor Ionel Dumitrescu, κληρικοί και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.

Τα τάμπλετ αγοράστηκαν με τη συνδρομή των Ρουμάνων της διασποράς.

 

Με πληροφορίες από ziarullumina, basilica

Πηγή φωτογραφιών Episcopia de Bălți

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων