02/06/2021 02/06/2021 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έστειλε 280 πακέτα με δώρα για τα παιδιά από την Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. Τα δώρα έφτασαν σε 40 παιδιά που υποστηρίζονται από το Κέντρο Ημέρας «Αγία Σόφια» της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου καθώς και σε παιδιά κληρικών από επαρχίες της Ρουμανίας. Τα πακέτα...
02 Ιουνίου, 2021 - 11:07
Τελευταία ενημέρωση: 02/06/2021 - 13:00

280 δώρα για παιδιά από τον Πατριάρχη Ρουμανίας

Διαδώστε:
280 δώρα για παιδιά από τον Πατριάρχη Ρουμανίας

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ έστειλε 280 πακέτα με δώρα για τα παιδιά από την Αρχιεπισκοπή του Βουκουρεστίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού.

Τα δώρα έφτασαν σε 40 παιδιά που υποστηρίζονται από το Κέντρο Ημέρας «Αγία Σόφια» της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου καθώς και σε παιδιά κληρικών από επαρχίες της Ρουμανίας.

Τα πακέτα περιείχαν αθλητικό εξοπλισμό, παιχνίδια, γλυκά και φρούτα, καθώς και βιβλία ιστορίας και προσευχής για τα παιδιά.

Η άφιξη των δώρων ήταν μια ευκαιρία για γιορτή. Τα παιδιά τραγούδησαν με συνοδεία πιάνου μαζί με την καθηγήτρια Χόρια Τούντορ και έκαναν μικρές παραστάσεις με την υποστήριξη της ηθοποιού Γκαμπριέλα Ιονίτα.

Η Λάουρα Ιρμίνια συντονίστρια του Κέντρου σημείωσε, «θέλω να στείλω ένα μήνυμα ευχαριστίας για τα δώρα που προσφέρθηκαν, αλλά και για την εκτίμηση όλων εκείνων που αφιερώνουν το χρόνο ή τους πόρους τους στα παιδιά στο κέντρο, προσφέροντάς τους μικρές εκπλήξεις, καθοδήγηση και υποστήριξη».

Τα άλλα πακέτα που προσφέρθηκαν από τον Μακαριώτατο έφτασαν την ίδια μέρα στα παιδιά των κληρικών και μοιράστηκαν σε τοπικές εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν με αφορμή την ημέρα.

Φωτογραφίες: Basilica.ro/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων