15/12/2022 15/12/2022 Τριάντα χιλιάδες προσευχητάρια μοιράστηκαν με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Ιωάννη σε μαθητές και μαθήτριες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Τιμισοάρας. Με αφορμή της νηστείας των Χριστουγέννων κληρικοί με τη βοήθεια των θεολόγων καθηγητών των σχολείων προσέφεραν τα προσευχητάρια και μίλησαν στα παιδιά για τη σημασία και την αξία της προσευχής για τον χριστιανό. «Ο Σεβασμιώτατος κ....
15 Δεκεμβρίου, 2022 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2022 - 10:43

30.000 προσευχητάρια σε μαθητές της Τιμισοάρα ενόψει Χριστουγέννων

Διαδώστε:
30.000 προσευχητάρια σε μαθητές της Τιμισοάρα ενόψει Χριστουγέννων

Τριάντα χιλιάδες προσευχητάρια μοιράστηκαν με την ευλογία του Μητροπολίτη κ. Ιωάννη σε μαθητές και μαθήτριες της Αρχιεπισκοπικής Περιφέρειας Τιμισοάρας.

Με αφορμή της νηστείας των Χριστουγέννων κληρικοί με τη βοήθεια των θεολόγων καθηγητών των σχολείων προσέφεραν τα προσευχητάρια και μίλησαν στα παιδιά για τη σημασία και την αξία της προσευχής για τον χριστιανό.

«Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης ήθελε κάθε μαθητής της Μητρόπολης να ωφεληθεί πνευματικά από το προσευχητάριο. Κάθε μαθητής να προσπαθήσει να έχει μια καθημερινή σχέση με αυτό το βιβλίο. Να τηρεί καθημερινά τις προσευχές έτσι ώστε να γίνεται ομολογητής του Χριστού σε αυτόν τον κόσμο μέσα από την προσευχή», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρας και Μητροπόλεως Βανάτου.

Το βιβλίο που περιλαμβάνει όλες τις ακολουθίες της ημέρας καθώς και περιστασιακές προσευχές τυπώθηκε στον Εκδοτικό Οίκο της Αρχιεπισκοπής Τιμισοάρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων