17/05/2023 17/05/2023 Συνολικά 55 παιδιά και νέοι ηλικίας μεταξύ τριών και 20 ετών συμμετείχαν σε διαγωνισμό χτύπου ταλάντου στο πλαίσιο σχετικού Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Επισκοπή Σλατίνης και ο Σύλλογος Νέων “Kinonia”, που έχει προστάτη τον Άγιο Ιωάννη τον Βλάχο, στην Μπρασταβάτου (Brastavătu), της Ολτενίας. Συνοδευόμενα από γονείς, ιερείς ή διδακτικό προσωπικό, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν τόσο από...
17 Μαΐου, 2023 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 17/05/2023 - 15:06

55 παιδιά και νέοι συμμετείχαν σε διαγωνισμό χτύπου ταλάντου της Επισκοπής Σλατίνης

Διαδώστε:
55 παιδιά και νέοι συμμετείχαν σε διαγωνισμό χτύπου ταλάντου της Επισκοπής Σλατίνης

Συνολικά 55 παιδιά και νέοι ηλικίας μεταξύ τριών και 20 ετών συμμετείχαν σε διαγωνισμό χτύπου ταλάντου στο πλαίσιο σχετικού Φεστιβάλ που διοργάνωσε η Επισκοπή Σλατίνης και ο Σύλλογος Νέων “Kinonia”, που έχει προστάτη τον Άγιο Ιωάννη τον Βλάχο, στην Μπρασταβάτου (Brastavătu), της Ολτενίας.

Συνοδευόμενα από γονείς, ιερείς ή διδακτικό προσωπικό, τα παιδιά συγκεντρώθηκαν τόσο από την Ολτενία όσο και από το Βουκουρέστι και την κομητεία Μπερεγκάν (Bărăganului) για συμμετάσχουν στον διαγωνισμό.

Πρόκειται για το ένατο κατά σειρά Φεστιβάλ ταλάντου το οποίο έλαβε χώρα στον προαύλιο χώρο της ενοριακής εκκλησίας στο Μπρασταβάτου.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων