05/07/2022 05/07/2022 Τον αγιασμό στους ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου Φιλοξενίας “Άγιος Ανδρέας” του Πατριαρχείου Ρουμανίας, το οποίο πλέον διαθέτει και ζαχαροπλαστείο με την ονομασία “Άξιος”, τέλεσε χθες ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ παρουσία μελών της Ιεράς Συνόδου.  Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευχαρίστησε τον π. Στέφανο Ababei, Πατριαρχικό Σύμβουλο και υπεύθυνο των κοινωνικών κέντρων του Πατριαρχείου...
05 Ιουλίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2022 - 10:31

Αγιασμό στον ξενώνα “Άγιος Ανδρέας” τέλεσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Διαδώστε:
Αγιασμό στον ξενώνα “Άγιος Ανδρέας” τέλεσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

Τον αγιασμό στους ανακαινισμένους χώρους του Κέντρου Φιλοξενίας “Άγιος Ανδρέας” του Πατριαρχείου Ρουμανίας, το οποίο πλέον διαθέτει και ζαχαροπλαστείο με την ονομασία “Άξιος”, τέλεσε χθες ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ παρουσία μελών της Ιεράς Συνόδου. 

Στην ομιλία του, ο Πατριάρχης Ρουμανίας ευχαρίστησε τον π. Στέφανο Ababei, Πατριαρχικό Σύμβουλο και υπεύθυνο των κοινωνικών κέντρων του Πατριαρχείου Ρουμανίας, για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του έργου.

Τόσο ο Μακαριώτατος όσο και οι υπόλοιποι Ιεράρχες της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον τομέα της πρόνοιας με την λειτουργία τέτοιου είδους κέντρων να αποτελούν τη βάση προσφοράς.

Φωτογραφίες: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων