27/09/2019 27/09/2019 Την τελετή αγιασμού στην πεζογέφυρα που οδηγεί στην Ιερά Μονή Σναγκόφ στο Βουκουρέστι, πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Πρόκειται για μία γέφυρα που διευκολύνει την πρόσβαση των πιστών και των τουριστών στον παλαιότερο μοναστικό οικισμό της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου και ανακαινίσθηκε πρόσφατα. “Είναι μία όαση ρουμανικής κουλτούρας, που πρέπει να προστατευθεί και να προωθηθεί....
27 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:47
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2019 - 8:46

Αγιασμός στην πεζογέφυρα του Σναγκόφ

Διαδώστε:
Αγιασμός στην πεζογέφυρα του Σναγκόφ

Την τελετή αγιασμού στην πεζογέφυρα που οδηγεί στην Ιερά Μονή Σναγκόφ στο Βουκουρέστι, πραγματοποίησε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.
Πρόκειται για μία γέφυρα που διευκολύνει την πρόσβαση των πιστών και των τουριστών στον παλαιότερο μοναστικό οικισμό της Αρχιεπισκοπής του Βουκουρεστίου και ανακαινίσθηκε πρόσφατα.

“Είναι μία όαση ρουμανικής κουλτούρας, που πρέπει να προστατευθεί και να προωθηθεί. Να επισκέπτεσθε το μέρος όχι μόνο για την ομορφιά της εκκλησίας, αλλά και για την ομορφιά της φύσης. Γύρω από τη λίμνη Σναγκόφ υπάρχουν πολλά φυσικά στοιχεία ιδιαίτερης αξίας και αυτό το μέρος είναι ένα μέρος ειρήνης, περισυλλογής και προσευχής”, δήλωσε ο Πατριάρχης Ρουμανίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων