27/05/2019 27/05/2019 «O Κύριος ζητά τη σωτηρία για όλους τους λαούς και όλους τους ανθρώπους» είπε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ στο μήνυμά του με αφορμή την Κυριακή της Σαμαρείτιδος. «Ο άντρας και η γυναίκα έχουν την ίδια αξία ενώπιον του Θεού, διότι και οι δύο, άνδρας και γυναίκα, έχουν δημιουργηθεί κατ ‘εικόνα του Θεού», υπογράμμισε και...
27 Μαΐου, 2019 - 8:52

“Άνδρας και γυναίκα, ίσοι ενώπιον του Θεού”

Διαδώστε:
“Άνδρας και γυναίκα, ίσοι ενώπιον του Θεού”

«O Κύριος ζητά τη σωτηρία για όλους τους λαούς και όλους τους ανθρώπους» είπε ο Πατριάρχης Ρουμανίας, κ.κ. Δανιήλ στο μήνυμά του με αφορμή την Κυριακή της Σαμαρείτιδος.
«Ο άντρας και η γυναίκα έχουν την ίδια αξία ενώπιον του Θεού, διότι και οι δύο, άνδρας και γυναίκα, έχουν δημιουργηθεί κατ ‘εικόνα του Θεού», υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Εκκλησία μας δεν έχει μόνο Αγίους, αλλά και πολλές Αγίες”.
Ο Προκαθήμενος της εκκλησίας της Ρουμανίας, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδος Σινάια, κοντά στο Βουκουρέστι, όπου συναντήθηκε με σπουδαστές και καθηγητές της τοπικής θεολογικής σχολής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων