21/05/2019 21/05/2019 Τα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στους τρεις εθνικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Πατριαρχείο Ρουμανίας απένειμε, μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βουκουρέστι, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Οι διαγωνισμοί που ήταν αφιερωμένοι στη ρουμανική ύπαιθρο έφεραν τους τίτλους: “Παράδοση και πνευματικότητα στη ρουμανική ύπαιθρο”, “Χριστός η...
21 Μαΐου, 2019 - 15:45

Απονομή βραβείων από τον Πατρ. Ρουμανίας

Διαδώστε:
Απονομή βραβείων από τον Πατρ. Ρουμανίας

Τα βραβεία σε όσους συμμετείχαν στους τρεις εθνικούς διαγωνισμούς που διοργάνωσε το Πατριαρχείο Ρουμανίας απένειμε, μετά το πέρας της σημερινής Θείας Λειτουργίας στον Καθεδρικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βουκουρέστι, ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Οι διαγωνισμοί που ήταν αφιερωμένοι στη ρουμανική ύπαιθρο έφεραν τους τίτλους: “Παράδοση και πνευματικότητα στη ρουμανική ύπαιθρο”, “Χριστός η ψυχή του χωριού” και “Ορθόδοξη εικόνα. Το φως της πίστης”. Ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ αναφέρθηκε στη σημασία των τριών αυτών δραστηριοτήτων και τόνισε ότι τα αποτελέσματα από την συμμετοχή είναι ενθαρρυντικά και ενισχύουν την πίστη των ορθοδόξων της ρουμανικής υπαίθρου. “Αυτή η απλή θρησκευτική τέχνη των αγροτών εξακολουθεί να είναι πολύ συνεπής, επειδή κρατά την ουσία” ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων