07/09/2019 07/09/2019 Χιλιάδες Ορθόδοξοι προσήλθαν και φέτος στη Διεθνή Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων που διοργανώνεται από την Αρχιεπισκοπή της Κραϊόβα. «Οι νέοι είναι ευλογία και χαρά για τους ανθρώπους» επεσήμανε στην εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. Χθες στους μίλησε ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κραϊόβας και Μητροπολίτης Ολτενίας κ. Ειρηναίος. Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τόνισε...
07 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2019 - 9:56

Αρχιεπ. Κραϊόβας: “Να ομολογείτε την πίστη σας”

Διαδώστε:
Αρχιεπ. Κραϊόβας: “Να ομολογείτε την πίστη σας”

Χιλιάδες Ορθόδοξοι προσήλθαν και φέτος στη Διεθνή Συνάντηση Ορθοδόξων Νέων που διοργανώνεται από την Αρχιεπισκοπή της Κραϊόβα.

«Οι νέοι είναι ευλογία και χαρά για τους ανθρώπους» επεσήμανε στην εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

Χθες στους μίλησε ο οικείος Ποιμενάρχης, Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κραϊόβας και Μητροπολίτης Ολτενίας κ. Ειρηναίος.

Ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος τόνισε στους νέους πως σε κάθε περίσταση της ζωής τους δεν θα πρέπει να διστάζουν να ομολογούν την πίστη τους. “Να ομολογήσουμε την πίστη μέσω των ενεργειών μας” τόνισε χαρακτηριστικά.

Την πρώτη μέρα, οι νέοι συμμετείχαν σε ομάδες εργασίας και επισκέφθηκαν γυμνάσια της πόλης. Σκοπός του Συνεδρίου είναι η ευαισθητοποίηση για την ανάγκη για ενεργό παρουσία στη ζωή της Εκκλησίας από τους Ορθόδοξους νέους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων