19/09/2019 19/09/2019 Δέηση για την επαναλειτουργία ενός πολεμικού πλοίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων της Ρουμανίας, ανέγνωσε στο Γαλάτσι ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός. Παρόντες ήταν αξιωματικοί και σπουδαστές της Σχολής και φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου. Το πλοίο, το οποίο έλαβε το όνομα “Μιρτσέα”, κατασκευάστηκε το 1938 στα Ναυπηγεία...
19 Σεπτεμβρίου, 2019 - 8:39
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2019 - 10:25

Δέηση πάνω σε πολεμικό πλοίο από τον Αρχιεπ. Κ. Δουνάβεως

Διαδώστε:
Δέηση πάνω σε πολεμικό πλοίο από τον Αρχιεπ. Κ. Δουνάβεως

Δέηση για την επαναλειτουργία ενός πολεμικού πλοίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί από τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων της Ρουμανίας, ανέγνωσε στο Γαλάτσι ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Κάτω Δουνάβεως κ. Κασσιανός.

Παρόντες ήταν αξιωματικοί και σπουδαστές της Σχολής και φορείς της περιοχής και πλήθος κόσμου.

Το πλοίο, το οποίο έλαβε το όνομα “Μιρτσέα”, κατασκευάστηκε το 1938 στα Ναυπηγεία “Blohm & Woss” στο Αμβούργο της Γερμανίας και είναι ένα σκάφος τύπου “Bark”.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος εξήρε το έργο του Πολεμικού Ναυτικού της Ρουμανίας τονίζοντας μεταξύ άλλων:

“Αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια σε αυτούς που μοχθούν για να ετοιμάσουν τις γενιές των νέων που επιλέγουν τη στρατιωτική σταδιοδρομία στις ρουμανικές ναυτικές δυνάμεις. Ο Θεός να ενισχύει το έργο σας και να σας δίνει υπομονή να αντιμετωπίζεται κάθε δυσκολία”.

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων