09/08/2020 09/08/2020 Μία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για την εκπαίδευση των Θεολόγων άρχισε να λειτουργεί από την Αρχιεπισκοπή της Κραϊόβας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ολτενίας κ. Ειρηναίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας. Η πλατφόρμα αυτή στοχεύσει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των καθηγητών θεολογίας και της χρήσης νέων τεχνολογιών μεταξύ των εκπαιδευτικών, ιδίως για την προσαρμογή των διδακτικών...
09 Αυγούστου, 2020 - 10:23
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2020 - 18:33

Διαδικτυακή πλατφόρμα για Θεολόγους

Διαδώστε:
Διαδικτυακή πλατφόρμα για Θεολόγους

Μία ειδική διαδικτυακή πλατφόρμα για την εκπαίδευση των Θεολόγων άρχισε να λειτουργεί από την Αρχιεπισκοπή της Κραϊόβας, με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Ολτενίας κ. Ειρηναίου, του Πατριαρχείου της Ρουμανίας.

Η πλατφόρμα αυτή στοχεύσει στην ανάπτυξη των ψηφιακών δεξιοτήτων των καθηγητών θεολογίας και της χρήσης νέων τεχνολογιών μεταξύ των εκπαιδευτικών, ιδίως για την προσαρμογή των διδακτικών δραστηριοτήτων στα νέα δεδομένα.

Η πρωτοβουλία αυτή παρέχει εργαλεία εργασίας που στοχεύουν στην ενίσχυση της σύνδεσης μεταξύ του δασκάλου και των μαθητών, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά μέσα
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Θεολόγους που διδάσκουν σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων