14/05/2020 14/05/2020 Ένας διαδικτυακός μαραθώνιος με δράσεις, βίντεο και άλλες πρωτοβουλίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Ρουμανία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Μάιος, ο Μήνας για την ζωή” Με τη στήριξη της Ορθοδόξου Εκκλησία, ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην ζωή και την οικογένεια, με δράσεις κατά των αμβλώσεων, στήριξης των οικογενειών, αλλά και των γυναικών που...
14 Μαΐου, 2020 - 8:35
Τελευταία ενημέρωση: 14/05/2020 - 8:11

Διαδικτυακή “Πορεία για την Ζωή” από τους νέους

Διαδώστε:
Διαδικτυακή “Πορεία για την Ζωή” από τους νέους

Ένας διαδικτυακός μαραθώνιος με δράσεις, βίντεο και άλλες πρωτοβουλίες, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή στη Ρουμανία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Μάιος, ο Μήνας για την ζωή”
Με τη στήριξη της Ορθοδόξου Εκκλησία, ο Μάιος είναι αφιερωμένος στην ζωή και την οικογένεια, με δράσεις κατά των αμβλώσεων, στήριξης των οικογενειών, αλλά και των γυναικών που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Οι πρωτοβουλίες κορυφώνονται με πορείες που γίνονται περί τα τέλη του μήνα, σε πολλές ρουμανικές πόλεις, οι οποίες φέτος ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας.
Έτσι, αποφασίστηκε η πρωτοβουλία αυτή να συνεχιστεί στο διαδίκτυο.
Στο πλαίσιο αυτό, ξεκίνησε μία ακόμα πρωτοβουλία από νέους της χώρας, οι οποίοι ανεβάζουν σύντομα βίντεο εξηγώντας το γιατί θα συμμετάσχουν στην δράση της Κυριακής.

Με τίτλο “Άλμα για την ζωή” δημοσιεύουν τη δική τους ιστορία υπέρ της ζωής και δίνουν στη συνέχεια τη “σκυτάλη” σε άλλα τρία άτομα να πράξουν το ίδιο.
Οι προσωπικές αυτές ιστορίες μιλούν για αμβλώσεις που δεν έγιναν, για κάποιες που έγιναν και που στιγμάτισαν ζωές, για “ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες” με αίσιο τέλος και για οικογένειες που παρά τις δυσκολίες που είχαν τα κατάφεραν

Πηγή: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων