30/07/2019 30/07/2019 Διακόσια παιδιά μαζί με τον Επίσκοπο Χουσίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, προσευχήθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής, στο πλαίσιο της κατασκήνωσης «Παιδική ηλικία και πίστη», που διοργανώνεται μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου. Για τρεις ημέρες, οι νέοι συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη φύση και εργαστήρια καλής συμπεριφοράς, επικοινωνίας και πνευματικότητας. “Τα παιδιά δεν πρέπει...
30 Ιουλίου, 2019 - 10:10

Διακόσια παιδιά γονατίζουν στον Κύριο

Διαδώστε:
Διακόσια παιδιά γονατίζουν στον Κύριο

Διακόσια παιδιά μαζί με τον Επίσκοπο Χουσίου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ρουμανίας, προσευχήθηκαν στον Καθεδρικό Ναό της Αρχιεπισκοπής, στο πλαίσιο της κατασκήνωσης «Παιδική ηλικία και πίστη», που διοργανώνεται μεταξύ 29 και 31 Ιουλίου.

Για τρεις ημέρες, οι νέοι συμμετέχουν σε ψυχαγωγικές δραστηριότητες στη φύση και εργαστήρια καλής συμπεριφοράς, επικοινωνίας και πνευματικότητας.

“Τα παιδιά δεν πρέπει να παραμελούν τα πνευματικά τους καθήκοντα. Έτσι κάθε μέρα αρχίζει και τελειώνει με προσευχή” δήλωσε ο Επίσκοπος Χουσίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων