06/11/2022 06/11/2022 Ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης έλαβε τη διάκριση αριστείας «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό», κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου για τη “Δημόσια Ασφάλεια και την ανάγκη για Υψηλό Κοινωνικό Κεφάλαιο”, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή Αράντ. Της Σβετλάνα Λεβίτσκι “Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου διπλασίασε τα κοινωνικά έργα που πραγματοποιούνται από τη Μητρόπολη Βανάτου τα...
06 Νοεμβρίου, 2022 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 06/11/2022 - 10:49

Διάκριση του Μητροπολίτη Βανάτου για το κοινωνικό του έργο από την Αρχιεπισκοπή Αράντ

Διαδώστε:
Διάκριση του Μητροπολίτη Βανάτου για το κοινωνικό του έργο από την Αρχιεπισκοπή Αράντ

Ο Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης έλαβε τη διάκριση αριστείας «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό», κατά τη διάρκεια του διεθνούς συνεδρίου για τη “Δημόσια Ασφάλεια και την ανάγκη για Υψηλό Κοινωνικό Κεφάλαιο”, το οποίο έλαβε χώρα στην περιοχή Αράντ.

  • Της Σβετλάνα Λεβίτσκι

“Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βανάτου διπλασίασε τα κοινωνικά έργα που πραγματοποιούνται από τη Μητρόπολη Βανάτου τα οποία έχουν μεταμορφώσει τις ζωές των συνανθρώπων μας”, είπε ο κ. Iustin Cionca, πρόεδρος του Συμβουλίου της κομητείας Αράντ, ο οποίος προσέφερε το βραβείο στον Σεβασμιώτατο κ. Ιωάννη εκ μέρους του Συμβουλίου της Κομητείας Αράντ και του Κέντρου Νομικών Ερευνών SARA, ως ένδειξη εκτίμησης για την όλη δραστηριότητά του.

“Το Αράντ γιορτάζει φέτος 200 χρόνια θεολογικής εκπαίδευσης και επωφελούμαι αυτής της ευκαιρίας να συγχαρώ την Αρχιεπισκοπή Αράντ και το Πανεπιστήμιο Αουρέλ Βλάικου, που εκπροσωπούνται σε αυτό το συνέδριο στο υψηλότερο επίπεδο, για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη Μητρόπολη Βανάτου όσο και τον Σεβασμιώτατο κ. Ιωάννη για την πλήρη υποστήριξη των προσπαθειών της κοινότητάς μας αλλά και για τη συμβολή του στην περιφερειακή ανάπτυξη και προώθηση των ορθόδοξων χριστιανικών αξιών, είπε ο πρόεδρος του συμβουλίου της κομητείας Αράντ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής Αράντ, ο Σεβασμιώτατος διακρίθηκε για την συμβολή στην ανάπτυξη του ανθρώπινου κοινωνικού κεφαλαίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αράντ κ. Τιμόθεος, και πολιτιστικοί παράγοντες από τη χώρα και το εξωτερικό.

Στο τέλος, ο Σεβασμιώτατος κ. Ιωάννης απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς το Συμβούλιο της Κομητείας Αράντ και το Κέντρο Νομικών Ερευνών SARA, καθώς και προς τους συμμετέχοντες.

     

Με πληροφορίες από basilica.ro (Alexandru Boboc)

Φωτογραφία: Συμβούλιο της Κομητείας του Αράντ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων