20/03/2021 20/03/2021 Επίσκεψη σε δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Επαρχία Τίμις πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Τιμισοάρας και Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης, όπου και προέβη στην διανομή σχεδόν 8 τόνων τροφίμων, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021. Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του πλούσιου φιλανθρωπικού έργου που έχει αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος, παρέχοντας συνεχή στήριξη σε νοσοκομεία και κοινωνικά ιδρύματα της...
20 Μαρτίου, 2021 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 20/03/2021 - 19:22

Επίσκεψη σε δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Επαρχία Τίμις

Διαδώστε:
Επίσκεψη σε δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Επαρχία Τίμις

Επίσκεψη σε δύο ψυχιατρικά νοσοκομεία στην Επαρχία Τίμις πραγματοποίησε ο Σεβ. Αρχιεπίσκοπος Τιμισοάρας και Μητροπολίτης Βανάτου κ. Ιωάννης, όπου και προέβη στην διανομή σχεδόν 8 τόνων τροφίμων, την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021.

Η κίνηση αυτή αποτελεί μέρος του πλούσιου φιλανθρωπικού έργου που έχει αναπτύξει ο Σεβασμιώτατος, παρέχοντας συνεχή στήριξη σε νοσοκομεία και κοινωνικά ιδρύματα της περιοχής. Να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του περασμένου έτους, προέβη στην διανομή 15 τόνων τροφίμων συνολικά, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ασχολείται προσωπικά με την προμήθεια και την παράδοση τους. Επίσης, το συνολικό ποσό που δαπάνησε για το ποιμαντικό και κοινωνικό της έργο η Αρχιεπισκοπή Τιμισοάρας κατά τo περασμένο έτος ανέρχεται στις 900.000 ευρώ.

Από την πλευρά της, η διευθύντρια του ψυχιατρικού νοσοκομείου του Ζεμπέλ Δρ. Τζανίνα Τραμπάτσι, ευχαριστώντας τον Σεβασμιώτατο για αυτή την φιλανθρωπική πρωτοβουλία, δήλωσε: “Δεν έχω αρκετά λόγια ευχαριστίας και εκτίμησης για την βοήθεια που λαμβάνουμε από την Εκκλησία και ιδιαίτερα από τον Μητροπολίτη Ιωάννη, χωρίς την οποία, ειδικά πέρυσι, η κατάσταση θα ήταν πολύ δύσκολη για εμάς. Τα τρόφιμα και τα φρούτα που λαμβάνουμε είναι πολύ χρήσιμα και μας βοηθούν να διαφοροποιήσουμε το μενού των ασθενών. Για άλλη μια φορά, εκ μέρους των ασθενών, είμαστε ευγνώμονες στον Σεβασμιώτατο και στην Ιερά Μητρόπολη”.

 

 

 

 

 

Επιμέλεια: Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων