07/11/2021 08/11/2021 Πέντε και πλέον τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξων Γυναικών της Αρχιεπισκοπής Μπουζαίου και Βραντσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Κυπριανού. Η εκστρατεία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής καθώς και με εξήντα ενορίες...
07 Νοεμβρίου, 2021 - 9:51
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2021 - 3:33

Διανομή τροφίμων από την Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας

Διαδώστε:
Διανομή τροφίμων από την Αρχιεπισκοπή Μπουζαίου και Βραντσέας

Πέντε και πλέον τόνοι τροφίμων συγκεντρώθηκαν κατά την διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής εκστρατείας που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ορθοδόξων Γυναικών της Αρχιεπισκοπής Μπουζαίου και Βραντσέας του Πατριαρχείου Ρουμανίας με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου κ. Κυπριανού.

Η εκστρατεία διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Φιλανθρωπίας της Αρχιεπισκοπής καθώς και με εξήντα ενορίες από τις ομώνυμες περιφέρειες της χώρας. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανέμηθηκαν σε γηροκομεία, φιλανθρωπικά ιδρύματα, παιδικές στέγες και σε ευάλωτες οικογένειες.

Αναφερόμενη στην φιλανθρωπική πρωτοβουλία η Πρόεδρος του Συλλόγου Ορθοδόξων Γυναικών της Αρχιεπισκοπής Μπουζαίου και Βραντσέας, Νελούτα Μιρέλα Φουρτούνα επισήμανε ότι «κάθε κίνηση αγάπης προς τον πλησίον είναι ευλογία για όσους βρίσκονται σε ανάγκη. Η Εκκλησία και τα μέλη της ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ο πυλώνας στήριξης όσων βρίσκονται σε ανάγκη».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων